Upišite se na FSKL i oblikujte budućnost transporta i komunikacija!

Otkrijte svijet mogućnosti sa Fakultetom za saobraćaj, komunikacije i logistiku – vašim prvim korakom ka inovativnoj karijeri!

Da li ste spremni da postanete deo revolucionarnih promjena u saobraćaju, komunikacijama i logistici? 

Fakultet za saobraćaj, komunikacije i logistiku u Budvi nudi vam priliku da započnete svoju karijeru u dinamičnim i brzorastućim industrijama. Pridružite se našim inovativnim programima: Drumski saobraćaj i bezbjednost, Željeznički saobraćaj, Poštanski saobraćaj, Vazdušni saobraćaj, E-komunikacije i Logistika za studijsku 2024/2025. godinu!

Nastava se odvija u modernim prostorijama Akademije znanja u Budvi, kao i u udaljenoj učionici u Beranama, u okviru ERASMUS+ projekta SMARTEL. Ovo pruža našim studentima fleksibilnost i pristup visokokvalitetnim obrazovnim resursima.

Zamislite da stičete vrhunsko obrazovanje i praktične vještine koje vas direktno pripremaju za uspešnu karijeru u izabranom polju. 

Sa godišnjom školarinom od samo 1.500,00 eura i mogućnošću plaćanja na rate, kvalitetno obrazovanje nikada nije bilo dostupnije. Posebne povlastice uključuju sniženu školarinu za studente iz ruralnih područja i značajne popuste za dobitnike diploma „LUČA“.

Ne propustite priliku da budete među vodećim stručnjacima sutrašnjice! Prijave su otvorene od 20. juna 2024. godine.

Za više informacija, kontaktirajte nas direktno u Budvi na +382 33 682 222, +382 67 305 645, +382 68 046 320, ili u Beranama na +382 68 816 989

Takođe, možete nam pisati na fsklbudva@gmail.me

Budite lideri novih generacija sa Fakultetom za saobraćaj, komunikacije i logistiku!


Dokumenti za download

Nastavni plan 3+2